COLLECTIONMielessäni olen niin monesti nähnyt tuon Adean Wilhelm sohvan meillä ja Artekin jakkarat toimisivat hyvin yöpöytinä/vierastuoleina. Gubin valaisimesta en vain pääse yli enkä ympäri, se  kun jaksaa kummitella mielessäni. Hinta vain puristaa rintaa. Ampiaispesä taas olisi klassikko ja Hayn matto antaisi ripauksen olohuoneeseemme kaikkia lempivärejäni.

Just few things that I adore and dream about when I am bored. Classical things with twist of colour.

36 kommenttia:

 1. Hayn matto on todella kaunis. Ottaisin sen mielelläni blogimattomme tilalle, johon olen totaalisen tympääntynyt.

  VastaaPoista
 2. Grasshopper, ehkä jonain päivänä vielä meilläkin... <3 pidän blogisi uudesta ilmeestä! :) Mukavaa viikonloppua sinne teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nyt on oman näköinen ja erottuu tarpeeksi muista, tykkään:)

   Poista
 3. Gorgeous... love the combination of everything.

  VastaaPoista
 4. Tuo Wilhelm oli vastaus meidänkin sohvakuumeeseen. Viikko ennen joulua lompsimmekin Kuusilinnaan ja pistimme sohvan tilaukseen. Kuolaan edelleenkin tuon Lauritzonin villakankaan perään, mutta totesimme sen olevan meille liian huopamainen ja ihastuimme Adean omaan villakankaaseen Denimiin. Valitettavasti Denimin valikoimissa ei vaaleat sävyt kolahtaneet ollenkaan. Värilliset vaihtoehdot olivat toinen toistaan upeampia, mutta koska koko kodin uusiminen ei tullut kyseeseen niin päädyimme mustaan. Nyt en vaan enää millään malttaisi odottaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin harmaa villakangas olisi haaveissa! Esim Adean oma vaihtoehto. No aina saa haaveilla:))

   Poista
 5. Minä tilasin tuon Hayn maton juurikin siksi, että se kuvissa näyttää "just perfect" -matolta täydellisine väreineen, mutta totuus olikin toisenlainen, kun matto saapui muutaman viikon kiivaan odotuksen päätteeksi. Kehotankin siis hiplaamaan mattoa jossakin paikan päällä ennen kuin tilaa sitä mistään. Keltainen oli pistaasi, harmaat osiot mintunvihreät ja tuo persikka oli ruskea. Lisäksi matto päästi mustaa nukkaa sisältään, minkä vuoksi se näytti siltä kuin siinä olisi nokitahroja. Mutta matto siis näyttää kuvissa maailman kauneimmalta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen tiesin että mintun vihreää siinä on, mutta että persikka on ruskea?? yhyy. Ja harmi että se nukkaa. Ette kuitenkaan reklamoineet?

   Poista
  2. Reklamoin ja palautin. Ostin sen Toimistoon.fi:n kautta. Maton odottaminen tuntui ikuisuudelta, koska se tuntui täydelliseltä valinnalta, ja pettymys oli sitten sitäkin suurempi, kun se ei pelittänytkään. Yksi iso miinus oli myös se, että paksu tuftattu matto tuntuisi kesällä liian villaiselta.

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Pastels...I have always loved them and I always will.

   Poista
 7. Where is that beautiful carpet from?

  VastaaPoista
 8. What a beautiful collection! Love the carpet!

  VastaaPoista
 9. I just LOVE that sofa. Do you know if they sell it here in Sweden?
  -Maria-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Here you can find it: http://www.lannamobler.se/fi/3-istuttavat/adea-3-sitssoffa-wilhelm

   Poista
 10. ...vastaan että omassa kodissani parasta on isoTUPA....tupa on kotimme sydän siellä mahtuu tekemään vaikka mitä-millon siellä maalataan lautoja tai nikkaroidaan ja leivotaan tietenkin!

  VastaaPoista
 11. Kotonani parasta on ne perinteiset vanhan talon tunnusmerkit - isot ikkunat ja syvät ikkunalaudat ja koivuparketti (jossa tosin löytyy jo aika lailla elämisen jälkiä).

  Tällä hetkellä olisi iso tarve uudelle sängylle, joten lahjakortti tulisi hienosti apuun siinä. :)

  VastaaPoista
 12. Wow I love that rug! the best about our house is the living room. It's big and full of light. An easy space to change frequently #haha!

  kind regards,

  Stephanie

  VastaaPoista
 13. Parasta kodissamme on iso takkahuone....joka kaipailee tällä hetkellä kalusteita ja lahjakortti Ikeaan tämän takia olisi kuin lottovoitto :)

  -TanjaRiitta-

  VastaaPoista
 14. Parasta kodissamme on kauniit näkymät korkean talon lähes ylimmästä kerroksesta.

  -mandi-

  VastaaPoista
 15. parasta kodissamme on ehdottomasti valo tais siis valoisuus (heti niiden asukkaiden jälkeen siis parasta :)). Se oli haave rakentaessa ja se kyllä toteutui, isot ikkunat ja vaaleat pinnat toimivat hyvin :)

  VastaaPoista
 16. Parasta meidän kodissa on makkarin liukuoven, valkoisten parkettilattioiden ja 50-luvun tunnelman lisäksi oma rauha ylimmässä kerroksessa!

  -Johanna

  VastaaPoista
 17. Yksi parhaista asioista kotona on mustavalkoruutulattia eteisessä!

  VastaaPoista
 18. Best thing is the evening light that always shines on our couch. It's perfect. Our home isn't perfect, we are looking for a new house (to buy eeeeeek) but i hope i will always have a nice evening sun on our couch :-)

  Annis

  VastaaPoista
 19. Parasta materiaa kodissani on suurensuuri antiikkisenkki; imee sisäänsä lähes koko omaisuuteni :) Bianca**

  VastaaPoista
 20. Parasta kodissamme on se, että se on vihdoin oma eikä vuokra-asunto ja että sitä saa remontoida siten kuin haluaa.
  Nim. Kauan vuokralla asunut

  VastaaPoista
 21. Meidän kodissamme parasta on se, että se on meidän koti! Meidän näköinen ja oloinen, välillä sotkuinen, välillä siistimpi, arjen temmellyskenttä ja touhunäyttämö. Paikka, jossa ruokapöydän alla voi laittaa aamiaisella ollessaan varpaat vasten rakkaan varpaita <3
  No, on meillä hyvää materiaalisemmissakin asioissa, mm. oivat säilytystilat, jotka nielevät tuhottoman määrän tavaraa sisäänsä (toteutettu muuten osittain Ikean kaapistoilla!).
  - Ritutiina

  VastaaPoista
 22. Hei!
  Mistä tuo matto on? En löytänyt sitä Hayn sivuilta.

  VastaaPoista